Over Hillstar

Wie is Hillstar?

Wij zijn een groeiend bedrijf met StartUp mentaliteit. Wat wij daarmee bedoelen: Ondernemend, Passie en Teamgevoel. Het doel is om met elkaar onze klanten te helpen om hùn ambities waar te maken op basis van data. Ons team bestaat uit zo’n 50 collega’s, is gemiddeld 30 jaar jong en sprankelt van de ambities.

Tussen het harde werken door kan je terecht in ons gezellige café waar je records kunt zetten op de flipperkasten. Naast het werken en plezier maken is ook persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling belangrijk. We besteden tijd aan zowel product- als vaardigheidstrainingen. Want wat wij voor onze klanten willen bereiken, willen we ook voor jou. Wat wil jij nog leren en bereiken? Waar word jij blij van?

9altitudes

Sinds oktober 2021 zijn we onderdeel van de 9Altitudes Group, een mooie partij die zich bezighoudt met het implementeren van het Microsoft Dynamics ERP systeem. Samen met hen vergroten we onze kansen in de wereld van Microsoft en BI. Hillstar is gevestigd in Veenendaal, een centraal gelegen plek van waaruit we klanten in alle regio’s van Nederland kunnen bereiken. Ben je benieuwd of een baan bij Hillstar jou past? Bekijk onze vacatures en kom in contact!

Wat doen wij?

Hillstar Business Solutions is sinds 2012 een partner voor het MKB en grootbedrijf als het gaat om BI, analytics, budgetting, planning & forecasting. We hebben een unieke positie opgebouwd door de ontwikkeling van onze BI oplossing BIRDS, een gestandaardiseerd datamodel voor Microsoft Dynamics. We ontsluiten hiermee razendsnel Finance-, Sales-, Purchase-, Manufacturing-, Project- en Service data via de hub en zetten die om in meegeleverde Power BI dashboards. Zo kunnen we onze klanten heel snel en betaalbaar het vermogen geven om betere beslissingen te nemen. BIRDS is het startpunt van de projecten die wij bij klanten uitvoeren. Power BI is daarbij een belangrijk instrument, maar wij willen niet de tool maar de adoptie centraal stellen.

Hillstar implementeert en beheert BIRDS bij meer dan 300 klanten binnen Nederland maar ook in het buitenland. Onze klanten zijn met name actief in de bouw, productie, retail en (groot)handel branche, zoals Van Bommel Schoenen, Tony’s Chocolonely en Kwantum. BI gaat over het intelligent maken van de business, en daar hebben we een hoop succesverhalen van. Kijk eens rond op onze BIRDS website voor klantreferenties of de oplossingen die we hebben gemaakt.